sluit ×

TakeTwo is een modern reclamebureau uit Nijmegen. Ons team bestaat uit communicatie experts, grafisch vormgevers, tekstschrijvers, webontwikkelaars, een popfotograaf en superhelden.

RECLAMEBUREAU

Reclamebureau TakeTwo combineert communicatie, creatie en webontwikkeling om onderscheidende concepten te bedenken en uit te voeren voor onze klanten. Een onderdeel van onze eigen promotiemix is een hoge positie in (de organische zoekresultaten van) Google op het woord 'communicatiebureau'. Om dit te bewerkstelligen moeten wij van Google een aantal keer het woord reclame bureau in onze teksten verwerken. Bij dezen: reclamebureau.

Communicatie anno 2015

De gemiddelde mediaconsument ontvangt dagelijks ongeveer vijfduizend commerciële boodschappen. Prettig voor het communicatiebureau, want deze boodschappen moeten allemaal worden bedacht, vormgegeven, en uitgevoerd. Op de lange termijn goed voor niemand, want samen dwingen we ontvangers hun 'informatiefilters' steeds strenger in te stellen. Zo wordt (massa) communicatie steeds minder effectief en moet het reclamebureau namens de organisatie steeds meer -en harder- schreeuwen om de aandacht van het publiek. Je zou zo maar kunnen spreken van een neerwaartse spiraal.

Modern reclamebureau

Onderscheidende boodschappen brengen aan ontvangers die er op zitten te wachten. Dat is de missie van het hedendaags reclamebureau (vinden wij). Wij zoeken naar verwachtingspatronen en branchespecifieke kaders met als doel deze vervolgens te doorbreken, op basis van de authenticiteit van een organisatie of merk. Dit is niet alleen erg leuk om te doen, maar ook een aanpak die garant staat voor betere resultaten.

RedwoodIdentiteit

Hugo is zijn naam. En houtbewerken is zijn passie. Dat was direct duidelijk toen hij bij ons binnenliep met een stapel boeken van zijn opa onder zijn arm. Een crash course houtbewerking volgde. Met houtmonsters, oude vergeelde bouwtekeningen, een tafel vol houtverbindingen en heel veel Duitse ‘Lehrbücher’. Hugo heeft hout in zijn bloed, en er is niets dankbaarder dan hem te helpen zijn liefde voor het vak te etaleren.

Het merk

Bij een ambachtsman hoort een ambachtelijk merk. Redwood. Hugo’s gereedschap is onmisbaar in zijn vak, en mag daarom niet ontbreken als hij zich aan de wereld presenteert. Het resultaat is een beeldmerk dat letterlijk in de handgemaakte meubels wordt gebrand, zodat de eigenaar weet dat zijn aankoop met passie en vakmanschap is vervaardigd.

Meer informatie?