sluit ×

TakeTwo is een modern reclamebureau uit Nijmegen. Ons team bestaat uit communicatie experts, grafisch vormgevers, tekstschrijvers, webontwikkelaars, een popfotograaf en superhelden.

RECLAMEBUREAU

Reclamebureau TakeTwo combineert communicatie, creatie en webontwikkeling om onderscheidende concepten te bedenken en uit te voeren voor onze klanten. Een onderdeel van onze eigen promotiemix is een hoge positie in (de organische zoekresultaten van) Google op het woord 'communicatiebureau'. Om dit te bewerkstelligen moeten wij van Google een aantal keer het woord reclame bureau in onze teksten verwerken. Bij dezen: reclamebureau.

Communicatie anno 2015

De gemiddelde mediaconsument ontvangt dagelijks ongeveer vijfduizend commerciële boodschappen. Prettig voor het communicatiebureau, want deze boodschappen moeten allemaal worden bedacht, vormgegeven, en uitgevoerd. Op de lange termijn goed voor niemand, want samen dwingen we ontvangers hun 'informatiefilters' steeds strenger in te stellen. Zo wordt (massa) communicatie steeds minder effectief en moet het reclamebureau namens de organisatie steeds meer -en harder- schreeuwen om de aandacht van het publiek. Je zou zo maar kunnen spreken van een neerwaartse spiraal.

Modern reclamebureau

Onderscheidende boodschappen brengen aan ontvangers die er op zitten te wachten. Dat is de missie van het hedendaags reclamebureau (vinden wij). Wij zoeken naar verwachtingspatronen en branchespecifieke kaders met als doel deze vervolgens te doorbreken, op basis van de authenticiteit van een organisatie of merk. Dit is niet alleen erg leuk om te doen, maar ook een aanpak die garant staat voor betere resultaten.

← Nieuwsoverzicht Ontdek de nieuwe bizarre website van de Zwarte Cross en laat je meenemen in een wereld vol vliegende frikandellen, trommelende apen en gierende gitaren.

Het moest ‘psychedelisch’!

Ontdek de nieuwe bizarre website van de Zwarte Cross en laat je meenemen in een wereld vol vliegende frikandellen, trommelende apen en gierende gitaren. 

Als wij iets voor een klant maken, moet het ‘op het lijf geschreven’ zijn. Het werd snel duidelijk, de nieuwe website voor de Zwarte Cross moest ‘psychedelisch en bizar’ zijn. Dat hij goed werkte was zelfs ondergeschikt.

Om precies te weten wat de Cross de Cross maakt, namen we letterlijk een kijkje in het hoofd van de geestelijk leider van de Zwarte Cross: Tante Rikie. Wat je daar allemaal tegenkomt, is inderdaad bizar. Dat moesten we natuurlijk aan de hele wereld laten zien. Daarom word je nu als bezoeker letterlijk haar neus in gesnoven! Je komt in een bewegende wereld vol vliegende frikandellen en trommelende apen. Natuurlijk is er rondstuivend zand, zijn er gierende gitaren en andere bizarre hersenspinsels. Dat alles samen, dat maakt de Zwarte Cross!

Los van al het absurde is de website ook een enorme stap voorwaarts in glasheldere communicatie. Het is namelijk nogal wat om die hoeveelheid theater, muziek, motorcross en stunts allemaal helder in een overzicht te krijgen. Een strakke tijdlijn en een heerlijk overzichtelijk blokkenschema helpen de bezoekers hierbij.

We hebben een bak lol gehad om deze website te maken! Kijk gerust eens rond op de site: www.zwartecross.nl


← Nieuwsoverzicht