sluit ×

TakeTwo is een modern reclamebureau uit Nijmegen. Ons team bestaat uit communicatie experts, grafisch vormgevers, tekstschrijvers, webontwikkelaars, een popfotograaf en superhelden.

RECLAMEBUREAU

Reclamebureau TakeTwo combineert communicatie, creatie en webontwikkeling om onderscheidende concepten te bedenken en uit te voeren voor onze klanten. Een onderdeel van onze eigen promotiemix is een hoge positie in (de organische zoekresultaten van) Google op het woord 'communicatiebureau'. Om dit te bewerkstelligen moeten wij van Google een aantal keer het woord reclame bureau in onze teksten verwerken. Bij dezen: reclamebureau.

Communicatie anno 2015

De gemiddelde mediaconsument ontvangt dagelijks ongeveer vijfduizend commerciële boodschappen. Prettig voor het communicatiebureau, want deze boodschappen moeten allemaal worden bedacht, vormgegeven, en uitgevoerd. Op de lange termijn goed voor niemand, want samen dwingen we ontvangers hun 'informatiefilters' steeds strenger in te stellen. Zo wordt (massa) communicatie steeds minder effectief en moet het reclamebureau namens de organisatie steeds meer -en harder- schreeuwen om de aandacht van het publiek. Je zou zo maar kunnen spreken van een neerwaartse spiraal.

Modern reclamebureau

Onderscheidende boodschappen brengen aan ontvangers die er op zitten te wachten. Dat is de missie van het hedendaags reclamebureau (vinden wij). Wij zoeken naar verwachtingspatronen en branchespecifieke kaders met als doel deze vervolgens te doorbreken, op basis van de authenticiteit van een organisatie of merk. Dit is niet alleen erg leuk om te doen, maar ook een aanpak die garant staat voor betere resultaten.

← Nieuwsoverzicht

Have you met Jake?

Wanneer we jouw persoonlijke verhaal vertalen naar een merk, maken we gebruik van een persona. Als jouw merk een persoon zou zijn, hoe zou hij zich dan gedragen? Welke kleding draagt hij, waar komt hij iedere dag zijn bed voor uit, en welke muziek luistert hij? Als voorbeeld gebruiken we de persona van TakeTwo. Have you met Jake?

Jake

Jake is een man van rond de 30. Hij is uitgesproken in zijn mening en to the point, maar altijd met groot respect voor zijn medemens.

Jake houdt er van om zich onder de mensen te begeven. Door bijvoorbeeld een biertje te drinken met vrienden of met mensen die hij pas heeft ontmoet. Hij is een echte levensgenieter die houdt van lekker eten, een alcoholische versnapering en doet dit graag met anderen. Hij laat anderen graag kennismaken van onbekend terrein, om ze bewust te maken van mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Oprecht

Jake is oprecht geïnteresseerd als hij met iemand praat. Ook als het over een onderwerp gaat dat hem minder boeit. Voor een echte vriend staat hij altijd klaar, maar hij heeft een hekel aan mensen die daar misbruik van maken. In de toekomst zal hij er dan ook minder moeite mee hebben om deze mensen minder aandacht te schenken. Door zijn energie in combinatie met gezonde chaos wil hij als tegengewicht de boel netjes op orde hebben. Hij is altijd op zoek om hier een balans in te vinden.


Sociaal

Jake is de gangmaker op het feest. Hij zal niet pronken en eist geen aandacht op, hoewel er wel altijd aandacht naar hem toe gaat wanneer hij in gezelschap is. Hij is een druk baasje en door zijn drukke bestaan kan hij wel eens iets vergeten. Altijd per ongeluk, zeker nooit met opzet. Als hij hierop gewezen wordt zal hij zich hier een beetje voor schamen en balen dat hij het vergeten is. Het is een eigenschap die hij liever niet erkent maar wel zal moeten aanvaarden.

Gevoel voor stijl

Jake heeft smaak, een goed gevoel voor stijl en weet dit te combineren. Hij kleedt zich stijlvol maar niet persé netjes of klassiek. Je zal hem vaker zien met sneakers en jeans, maar hij is ook niet vies van een mooi pak. Hij draagt verfijnde combinaties, die er stiekem wat rock ’n roll uit kunnen zien. Hij houdt van mooie spullen, zowel in de vorm van kleding als van toffe gadgets of (interieur) design. Hij ziet het liefst alles in zijn pure vorm, zonder toeters en bellen.

bluebell-01Gemiddeld sportief

In zijn jeugdjaren heeft Jake veel geskateboard, maar waagt zich daar nu niet meer aan. Wel gaat hij af en toe op wintersport en haalt daarvoor zijn snowboard weer uit de kast of van de muur. Hoewel hij gemiddeld sportief is zal Jake eerder de fiets pakken dan in de auto stappen. Jake houdt wel van de sportieve merken zoals Nike, Vans, en Adidas. Je zal dan ook ongetwijfeld een paar sneakers of truien van deze merken in zijn kast vinden.

Soms teruggetrokken

Jake is sociaal en bevindt zich graag onder de mensen, maar hij heeft soms ook behoefte aan ‘a little me time’. Hij vindt het prima om even alleen te zijn in zijn eigen wereldje, volledig in gedachten verzonken. Hij laat zich graag meeslepen door zijn muziek of zijn gedachten – soms ook door de combinatie van die twee. Hij zal zich niet opdringen aan anderen, maar stelt zich altijd open op.

Wil je kennis komen maken met Jake? Kom een biertje met hem drinken bij TakeTwo. Hij zal niet fysiek aanwezig zijn, maar je zal hem overal op het kantoor terug zien. Benieuwd naar het persona van jouw merk? Neem dan contact op met Jaap.Meer informatie?


TakeTwo Jaap


← Nieuwsoverzicht