sluit ×

TakeTwo is een modern reclamebureau uit Nijmegen. Ons team bestaat uit communicatie experts, grafisch vormgevers, tekstschrijvers, webontwikkelaars, een popfotograaf en superhelden.

RECLAMEBUREAU

Reclamebureau TakeTwo combineert communicatie, creatie en webontwikkeling om onderscheidende concepten te bedenken en uit te voeren voor onze klanten. Een onderdeel van onze eigen promotiemix is een hoge positie in (de organische zoekresultaten van) Google op het woord 'communicatiebureau'. Om dit te bewerkstelligen moeten wij van Google een aantal keer het woord reclame bureau in onze teksten verwerken. Bij dezen: reclamebureau.

Communicatie anno 2015

De gemiddelde mediaconsument ontvangt dagelijks ongeveer vijfduizend commerciële boodschappen. Prettig voor het communicatiebureau, want deze boodschappen moeten allemaal worden bedacht, vormgegeven, en uitgevoerd. Op de lange termijn goed voor niemand, want samen dwingen we ontvangers hun 'informatiefilters' steeds strenger in te stellen. Zo wordt (massa) communicatie steeds minder effectief en moet het reclamebureau namens de organisatie steeds meer -en harder- schreeuwen om de aandacht van het publiek. Je zou zo maar kunnen spreken van een neerwaartse spiraal.

Modern reclamebureau

Onderscheidende boodschappen brengen aan ontvangers die er op zitten te wachten. Dat is de missie van het hedendaags reclamebureau (vinden wij). Wij zoeken naar verwachtingspatronen en branchespecifieke kaders met als doel deze vervolgens te doorbreken, op basis van de authenticiteit van een organisatie of merk. Dit is niet alleen erg leuk om te doen, maar ook een aanpak die garant staat voor betere resultaten.

← Nieuwsoverzicht

Uniek papier dat bij je past

Meer digitalisering en minder papier. De papiermarkt krimpt en daar past de fabrikant zich op aan, waardoor de diversiteit aan papier behoorlijk vermindert bij de reguliere leveranciers. Fedrigoni is ook een leverancier. Maar net even anders.

Fedrigoni maakt al drie eeuwen lang papier,

wat resulteert in een prachtige en unieke papiercollectie! Voor TakeTwo reden genoeg om Fedrigoni uit te nodigen.

Fleur Zee liet ons kennismaken met hun collectie. Verschillende diktes, verschillende kleuren en in allerlei verschillende afwerkingen. De manier van persen en de gebruikte stoffen hebben veel met de uitstraling van het papier te maken en geven het papier de unieke uitstraling. Enthousiast zijn we zeker!

We geloven namelijk (nog steeds) dat de identiteit van een merk zich vertaalt uit duizend kleine gebaren. Niet alleen kleur of vormgeving maken een merk, maar ook de materialen die je daarbij gebruikt. Ook dat geeft een uitstraling die wel of niet past bij een merk.
Die ene speciale papiersoort prijkt al bij een aantal opdrachtgevers. Iets wat we graag doen en waar we gelukkig van worden.


← Nieuwsoverzicht