sluit ×

TakeTwo is een modern reclamebureau uit Nijmegen. Ons team bestaat uit communicatie experts, grafisch vormgevers, tekstschrijvers, webontwikkelaars, een popfotograaf en superhelden.

RECLAMEBUREAU

Reclamebureau TakeTwo combineert communicatie, creatie en webontwikkeling om onderscheidende concepten te bedenken en uit te voeren voor onze klanten. Een onderdeel van onze eigen promotiemix is een hoge positie in (de organische zoekresultaten van) Google op het woord 'communicatiebureau'. Om dit te bewerkstelligen moeten wij van Google een aantal keer het woord reclame bureau in onze teksten verwerken. Bij dezen: reclamebureau.

Communicatie anno 2015

De gemiddelde mediaconsument ontvangt dagelijks ongeveer vijfduizend commerciële boodschappen. Prettig voor het communicatiebureau, want deze boodschappen moeten allemaal worden bedacht, vormgegeven, en uitgevoerd. Op de lange termijn goed voor niemand, want samen dwingen we ontvangers hun 'informatiefilters' steeds strenger in te stellen. Zo wordt (massa) communicatie steeds minder effectief en moet het reclamebureau namens de organisatie steeds meer -en harder- schreeuwen om de aandacht van het publiek. Je zou zo maar kunnen spreken van een neerwaartse spiraal.

Modern reclamebureau

Onderscheidende boodschappen brengen aan ontvangers die er op zitten te wachten. Dat is de missie van het hedendaags reclamebureau (vinden wij). Wij zoeken naar verwachtingspatronen en branchespecifieke kaders met als doel deze vervolgens te doorbreken, op basis van de authenticiteit van een organisatie of merk. Dit is niet alleen erg leuk om te doen, maar ook een aanpak die garant staat voor betere resultaten.

persona

Als jouw merk een persoon zou zijn, hoe zou hij zich dan gedragen?

hooiberg gitaar (1)

It’s so easy when you know the rules…

Involve scheurkalender

Altijd al een eigen Sigmund-strip willen hebben? Involve regelt het voor je, met een beetje hulp van TakeTwo.

Britt de Graaf over haar merktraject met ons.

In februari begonnen we een merktraject met Britt de Graaf. ‘Owner of a great idea’, stond er op haar LinkedIn-profiel.

vierdaagsefeesten-nijmegen

Sinds dit jaar zijn wij officieel partner van de Vierdaagsefeesten. Wij maakten de website voor dit festival met anderhalf miljoen bezoekers. Je kan je voorstellen dat dit een gave klus is.

papier

Fedrigoni was bij ons op bezoek. Een papierfabrikant met een prachtige en unieke collectie. En papier zegt veel over wie je bent.

dead-marine

In september hebben wij zelf de handen uit de mouwen gestoken, om een bier te brouwen dat perfect bij ons past.

revolve-webdesign

Leuk om eens iemand anders aan het woord te laten over wat we doen. In dit geval Pieter van Gelder van Revolve: